We looked our eyes out ;-)

- stilte - we weten niet waar we moeten beginnen!

We schrijven vanuit een internetcafe in San Miguel, een wijk in Lima. Anne is net ontwaakt en ontvouwd uit zijn foetushouding - Peruaanse bedjes zijn zelfs voor Anne te klein - en na een koude douche zijn we meer dan wakker! Gisteren kwamen we op onaards vroege tijd aan op vliegveld Jorge Chavez te Lima. Na tien taxichauffeurs afgeslagen te hebben met een duidelijk Spaanse ´no´, zijn we op goed geluk met eentje in zee gegaan, voor 20 sol! Kan er mee door he, onno?

Wink
De lieve Perla ving ons op na een enerverende taxirit vol getoeter, geslalom en gevraag naar de weg (en dat noemt zich ´profesionál´) Na een kort dutje heeft Perla ons rondgeleid in de shoppingmall dicht bij huis. We waren precies op tijd thuis voor de voetbalwedstrijd, die we met de oma des huizes en Tomás (Perla´s oudste zoon) hebben gekeken. Bij deze ervaringen valt zelfs digitenne-voetbal kijken met groep 7/8 in het niet, van het Spaanse commentaar kan Jack van Gelder nog wat leren. Wat een passie! Na de 3-2 zege en een heerlijke Peruaanse maaltijd (geen cavia) nam Perla ons mee naar downtown Lima, 5 zintuigen zijn niet genoeg om alles op te nemen! Lima komt juist na zessen tot leven! Toen we thuis kwamen was het pas half 8, maar onze nog op Nederland ingestelde biologische klok was het daar niet mee eens. Om half 9 lagen we al heerlijk te tukken. Vandaag willen we naar het Museo Antropológico (hoe antropologisch verantwoord
Wink
) om wat cultuur te snuiven en wat van de Peruaanse geschiedenis te leren. Hoezo vakantie?

We missen jullie allemaal, bedankt voor de leuke reacties!

Hasta pronto!

Liefs Anne & Marianne

btw, ons nieuwe telefoonnummer is: (0051)986093332, we zijn benieuwd of de smsjes aankomen, dus als jullie iets te melden hebben...

Jan

Veel smsjes zullen er niet aankomen met dat landennummer!!!
VOlgens mij is het landennummer van Peru 0051.
Dan lukt het vast beter!

Chau!

Jan

Hebben jullie nog contact gehad met Carmen Limaco van ACED?

Anton

supertof! 20 soles is nog redelijk duur hoor naar san Miguel. 12, 13 moet ook kunnen. Maar ja, waar praten we over. Toch ben ik benieuwd naar de eerste vraagpijs. 60?70?

Doe de familie Moreno de groeten en doe je ogen netjes dicht op het toilet daar ;)

Anton

Jiske

Lieve Mari-Anne...

Mooi dat jullie de voetbalwedstrijd gekeken hebben! Hoe onbelangrijk, maar goed, wel leuk dat NL in de finale staat, tegen espana is net gebleken. Ik hoop dat jullie je ogen uitkijken en veel foto's maken! Pap en Mam zijn veilig aangekomen in France, ze waren nogal brak, erg raar ;).
Geniet van jullie dagen in peru en doe voorzichtig!
We juichen samen met jullie als NL wereldkampioen word zondag!
Ik hoop snel weer wat te horen van jullie!

xxx jis

Martin

He Anne en Mar,
Heb net geprobeerd een sms te sturen maar m`n telefoon zegt gelijk dat tie niet aankomt.
;(
Dan maar zo he. Net zo leuk en kan meer tekst kwijt als in een sms :D
Fijn dat jullie het zo leuk hebben. Geniet ervan en alvast een fijne wedstrijd.
Liefs jullie broer/zwaggel

Piet en Dorien

Oeh... wat klinkt dat goed! Jullie worden al helemaal opgenomen in de omgeving. Wauw! Gewoon duizenden kilometers verder lopen jullie nu ook rond... bizar!
Pas goed op elkaar!
Veel liefs!!

maellis

Fijn dat de telefoonverbinding het doet!!!
Hoe is het met het Spaans, lukt dat een beetje? Mooie foto's! We zijn benieuwd naar de volgende verhalen.

Annieke

An en Mar!
Ja, toch wel een heel goed idee om die fotocamera mee te nemen; mooie foto's!
Blij dat jullie veilig en wel aangekomen zijn..
Maak een mooie mix van vakantie en andere dingen doen! Geniet van alles!

Liefs.

Oh, no!

Dag Mari-Anne!
Wat ontzettend gaaf om dit allemaal te lezen. Ik was weer even helemaal terug daar :)
Ik ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen en zo goed ontvangen zijn. Doe ze daar de hartelijke groeten!
Hoe is het museum geweest?
Wanneer vertekken jullie naar Ayacucho?

Een hele goede tijd daar en geniet vooral!

Dikke knuffel vanuit het donderswarme Nederland!

maellis

telefoonnummer An + Mar
+51198603332 (wellicht toch anders dan 0051.......)

Walther

Gedag beiden!
Ook mijn sms heeft waarschijnlijk (tot tweemaal toe) de eindbestemming niet kunnen bereiken ;)
Mooi om te lezen in ieder geval!
Geniet ervan en kom maar op met die mooie verhalen.
En inderdaad; pas goed op elkaar :)

Groeten, Walther

Papajas

Hi Anne en Marianne,

Na een aantal vruchteloze pogingen om draadloos internet op de camping in de Fr Alpen te benutten, is het na een paar dagen toch gelukt.
al een beetje de Peruaanse klok in je lijf opgeslagen?
hiero is alles oke. lekkerweertje.
Geniet niet met mate.

grtjs papajas en de rest

Oma en Jellien

Hallootjes
we zitten even de site te bekijken en hopen dat jullie het heel fijn hebben. Morgen is Daniel jarig en alle familie die niet in het buitenland is komt hier voor de bbq, dus ook Martin, Jiske en Julia etc. En Oma is er nu al. Groetjes en veel plezier, Oma en Jellien