La Selva, even helemaal weg!

Op vakantie in je vakantie, ja dat kan! We zijn net terug uit hetKattenbroek van de Jungle! Nog meer Jungle dan in Tarapoto! Wat hebben we het goed gehad! Heerlijk met een bootje gecrossd over een zijtak van de Amazone, gezwommen in een natuurlijk bronnetje waar de vlinders ons om de oren vlogen! Paradise

Laughing
. Veel te veel gegeten, drinken uit een kokosnoot, etc.,etc,. Morgen rijden we richting Moyobamba waar we de organisatie San Lucas gaan bezoeken! We hopen dan weer een mooi verhaal te kunnen bloggen! Voor nu spreken de foto´s voor zich!

Vanuit het zonnige warme Tarapoto een dikke plakkerd!

Goede vakantie of werkse,

Ons

Papajas

Hi lieverds,

wat zal het en superervaring zijn geweest in de jungle. Vogels...???
Morgen, maandag gaan wij weer naar huis. We hopen dat jullie nog mooie weken hebben.

xxxxvan de Holtlandjes

Oh, No!

Geweldig dat jullie ook naar Moyo gaan!
Ik ben zeer benieuwd hoe het met de San Lucas gaat. Ik neem aan dat jullie naar het hospital gaan. Of is het ook een losse organisatie?
Hoelang gaan jullie in Moyo blijven? Anders moeten jullie ook ff langs de school gaan. De Annie Soper :)
Doen jullie de mensen daar de groeten?

Dag!

Annet

Hoi Anne en Marianne,

Leuk om te lezen wat jullie allemaal doen! En wat een mooie foto's! Moet wel heel indrukwekkend zijn om daar met z'n tweetjes te zijn. Nog een hele mooi tijd daar!

Veel liefs,
aunty Annet

Rianne & Jaap

Hee lieve Anne & Marianne,

Zoals je weet maakt onze mams altijd gebruik van de handige 'startpagina-' en 'mijn favorieten-tool'. Dankzij deze tools begon ik weer eens even met lezen van jullie 'veelste-hoog-leraar-gehalte' blogs.

Zo te horen hebben jullie het er gewelig. Gaaf om te horen. Lijkt me heerlijk zo'n 5 weekse vakantie-trip door 'oe-koe-boe-koe'. Gelukkig hoef ik nog maar 3 dagen te werken voor dat mijn geweldige vakantie aanbreekt;) Lukt het Spaans spreken al een beetje?

Geniet van jullie laatste weken. Ik zal de 'startpagina' in de gaten houden. (Volgens mij blijft ie de komende maanden nog wel zo ingesteld staan;)

Tot over een paar weken!
Liefs Rianne & Jaap